Brilmonturen

Brilmonturen voor heren,dames en kinderen

Bij Colpa Optiek vindt u een uitgebreid assortiment brilmonturen. Bij Colpa houden we rekening met de nieuwste trends en ontwikkelen op het gebied van brilmonturen en brillenglazen. Ronde monturen, vierkante, gouden of brilmonturen met een motief.

brilmonturen voor herenbrilmonturen voor dames

Spiegelglazen, glazen op sterkte wel of niet tegen de zon of een computerbril. Bij Colpa Optiek vindt u altijd de nieuwste brilmonturen volgens de laatste trends en zorgen onze optometristen dat het doel van de bril wordt nagestreefd.

Wilt u alvast een kijkje nemen naar een greep uit ons assortiment en kijken hoe deze u staan. Neem dan een kijkje in onze Online Paskamer.

Online Paskamer

Kinderbril monturen

Ook voor kinder brilmonturen kunt u terecht bij Colpa Optiek. Wij hebben een grote collectie van ruim 200 kinderbrillen .

Bij ons vindt u onder andere brillen van: Lookkino, Bbig, Nike, Lafont, Etnia Barcelona, Zenka Kids, Air Titanium Kids, Vingino, JFRey Kids, Look @Me, Dilem XD, RayBan, Vulkani, Paul& Joe Little, Lillebi, Faconable pour Garcon, Adidas, Dutz Kids. Onze brilmonturen voor kinderen zijn naast dat ze cool zijn, gemaakt van sterk en licht materiaal. Jampot glazen zijn niet meer van deze tijd.

Van lichte en dunne glazen is er tegenwoordig ruim keus. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

U kunt voor de kinderbrilmonturen ook een kijkje nemen in de online paskamer

Gratis consult

Goedkope brilmonturen & Colpa Optiek collectie

Wij zijn ons er van bewust dat een bril ook een modeartikel kan zijn. Daarom is het fijn dat wij ook goedkope brilmonturen in de aanbieding hebben.

Wij hebben daarom ons eigen &Colpa Optiek Collectie samengesteld. Hiermee bewijzen wij dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn. Kom langs in de winkel en aanschouw met eigen ogen.

Neem contact op

Lenzen op?

Lenzen kunnen vanaf nu ook online besteld worden.

Klik hier om uw lenzen bij te bestellen:

Lenzen bijbestellen