Colpa Optiek

Lenzen

Goede lenzen vindt u bij ons nabij Alphen aan den Rijn Voor goede lenzen maakt u een afspraak bij Colpa Optiek uit Boskoop, in regio Alphen aan den Rijn. Als u op zoek bent naar contactlenzen speciaal afgestemd op uw ogen of juist lenzen met leesgedeelte of andere wensen, dan kunt u bij onze optiek […]

Lenzen

Goede lenzen vindt u bij ons nabij Alphen aan den Rijn

Voor goede lenzen maakt u een afspraak bij Colpa Optiek uit Boskoop, in regio Alphen aan den Rijn. Als u op zoek bent naar contactlenzen speciaal afgestemd op uw ogen of juist lenzen met leesgedeelte of andere wensen, dan kunt u bij onze optiek nabij Waddinxveen terecht. Want voor wie geen bril wil (of kan) dragen, bestaan er tegenwoordig legio mogelijkheden om lenzen te dragen. Het is daarbij wel belangrijk om de juiste lenzen te vinden die specifiek voor uw ogen geschikt zijn; op onze aarde is namelijk geen mens identiek en dat geldt ook voor onze ogen.

Contactlezen op maat bij onze optiek in regio Waddinxveen

Geen enkele cornea of hoornvlies ziet er hetzelfde uit en daarom zijn er zoveel verschillende soorten contactlenzen bij onze optiek nabij Waddinxveen, zowel binnen het assortiment van zachte contactlenzen als bij de harde zuurstofdoorlatende lenzen (vormvaste). Om een goed beeld te krijgen van iedere individuele cornea is de Cornea Topograaf ontwikkeld. Met deze hoogwaardige topograaf en geavanceerde software maken wij een zeer gedetailleerde topografie van uw cornea en op basis daarvan vinden we de juiste lens voor uw ogen.

Senso Select en Conform; omdat het beter kan

Op het gebied van vormvaste lenzen hanteert onze optiek uit Boskoop, in regio Alphen aan den Rijn en Waddinxveen, een andere aanpasfilosofie. Met behulp van de Cornea Topograaf maken we eerst een topografisch beeld van de cornea waarna we deze gegevens omzetten naar een op recept gemaakte vormvaste contactlens, de Senso Select en Conform contactlens. De voordelen van deze Senso Select en Conform contactlens zijn:

  • Betere pasvorm
  • Snellere gewenning
  • Minder vervorming van de cornea, vooral bij torische cornea
  • Minder comfort problemen; zoals stofjes en vuiltjes onder de contactlens

Deze geavanceerde techniek van onze optiek nabij Waddinxveen zorgt voor een snelle en probleemloze aanpassing aan uw contactlenzen. Ook voor het betere advies op gebied van lenzen zit u goed bij dé gehoorspecialist in regio Alphen aan den Rijn.

Speciale lenzen en lenzen met leesgedeelte

Het kan zijn dat u al geruime tijd lenzen draagt, maar alsnog oogklachten ervaart. Dit kan uiteenlopen van brandende ogen tot traanogen en van hoofdpijn door klachten aan uw ogen tot andere oogklachten. Dit kan opgelost worden door oogdruppels voor de ogen, maar het kan ook zijn dat u te maken heeft met droge maculadegeneratie. Of als u hoofdpijn door ogen krijgt kan het bijvoorbeeld zo zijn dat de lenzen wel in orde zijn, maar dat bij het lezen deze klachten de kop opsteken. Hiervoor biedt onze optiek in regio Waddinxveen contactlenzen met een leesgedeelte. Colpa Optiek is dankzij de aanwezigheid van optometristen ook een specialist voor oogzorg waar u met al uw oogklachten terecht kunt.

Maak telefonisch of online een afspraak

Heeft u last van uw ogen, droge maculadegeneratie, gezichtsuitval of andere oogproblemen? Maak een afspraak met Colpa Optiek in regio Alphen aan den Rijn en ontvang een passend advies op maat over uw lenzen of – afhankelijk van de soort oogklacht – een directe oplossing. Heeft u al langer oogklachten en u weet niet precies de oorzaak? Laat uw ogen testen door een gespecialiseerde opticien. Ook daarvoor maakt u een afspraak met ons. Dit doet u eenvoudig online of telefonisch, door te bellen naar 0172-214 637. U kunt natuurlijk ook het onderstaande contactformulier invullen.

Contact

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie