Colpa Optiek

Nieuws van onze trendwatchers

Grote modellen. Rond, vierkant, met glitters, vlinderbrillen, gekleurde spiegelglazen, exotisch en gekleurd, minimalistisch met ronde vormen en bloemmotieven. Dus wat gaat het worden dit voorjaar en deze zomer? Veel nieuwe zonnebrillen vallen op door hun gekleurde (spiegel)coating; dit belooft een grote trend te worden. Maar ook de ronde bril heeft zijn intree gedaan. De schoonheid van […]

Nieuws van onze trendwatchers

Grote modellen. Rond, vierkant, met glitters, vlinderbrillen, gekleurde spiegelglazen, exotisch en gekleurd, minimalistisch met ronde vormen en bloemmotieven. Dus wat gaat het worden dit voorjaar en deze zomer?

Veel nieuwe zonnebrillen vallen op door hun gekleurde (spiegel)coating; dit belooft een grote trend te worden. Maar ook de ronde bril heeft zijn intree gedaan.

De schoonheid van hout Back to Basic is bij de nieuwste trend erg ver doorgevoerd. Maar eerlijk is eerlijk, het ziet er voortreffelijk uit! De houten monturen zijn een combinatie van vakmanschap en innovatie en zijn delicaat maar sterk tegelijk. En natuurlijk de duurzame monturen en zonnebrillen van bv Dick Moby(klik hier) en Monkey Glasses(klik hier). Beide mooie vlotte en hippe monturen met een mooi verhaal achter de bril.

Colpa Optiek heeft een ruim assortiment houten monturen en ook zonnebrillen. Kom daarom snel langs en aanschouw deze nieuwe trend!

 

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie