Colpa Optiek

Oogproblemen Boskoop

Hulp bij oogproblemen in Boskoop Als u last heeft van oogproblemen, dan bezoekt u Colpa Optiek in Boskoop. Sinds 1967 doen wij ervaring op met betrekking tot monturen, glazen en optometrie. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid team bestaande uit specialisten die oogonderzoeken uitvoeren. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het behandelen van diverse oogklachten, […]

Oogproblemen Boskoop

Hulp bij oogproblemen in Boskoop

Als u last heeft van oogproblemen, dan bezoekt u Colpa Optiek in Boskoop. Sinds 1967 doen wij ervaring op met betrekking tot monturen, glazen en optometrie. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid team bestaande uit specialisten die oogonderzoeken uitvoeren. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het behandelen van diverse oogklachten, zoals droge ogen. U bent in goede handen wanneer u de hulp inschakelt van onze specialisten in Boskoop voor het verhelpen van oogproblemen.

Oogproblemen verhelpen we graag bij onze optiek in Boskoop

Samen testen we uw ogen met behulp van moderne middelen. Onze specialisten in Boskoop achterhalen zo de oorzaak van uw oogproblemen, zoals:

Daarbij denken we altijd met u mee. Merken we bijvoorbeeld tijdens het optometrisch onderzoek dat uw gezichtsscherpte niet genoeg gecorrigeerd kan worden met een bril? Dan doen onze gespecialiseerde optometristen er alles aan om meer inzicht te krijgen en u meer duidelijkheid te geven over de oogklachten. Met speciale druppels worden bijvoorbeeld de pupillen verwijd, waardoor we de binnenkant goed kunnen controleren op eventuele afwijkingen.

Colpa Optiek winkel

Neem contact met ons op

Wanneer u last heeft van oogproblemen, dan helpen we u graag verder bij onze optiek in Boskoop. Maak eenvoudig online een afspraak. Heeft u vooraf vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0172-214 637 of door het contactformulier in te vullen.

Contact

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie