Colpa Optiek

Een bril dragen is leuk! – Colpa Optiek

Trendy brilmodellen vindt u bij ons in Boskoop Waar de bril vroeger een noodzakelijk kwaad was, is dat tegenwoordig niet meer aan de orde. In onze brillenwinkel in Boskoop kunt u uitstekend terecht voor een zeer uitgebreid assortiment merkmonturen en brilmodellen waarmee u hip, chique of sportief voor de dag komt. Wij volgen de laatste […]

Een bril dragen is leuk! – Colpa Optiek

Trendy brilmodellen vindt u bij ons in Boskoop

Waar de bril vroeger een noodzakelijk kwaad was, is dat tegenwoordig niet meer aan de orde. In onze brillenwinkel in Boskoop kunt u uitstekend terecht voor een zeer uitgebreid assortiment merkmonturen en brilmodellen waarmee u hip, chique of sportief voor de dag komt. Wij volgen de laatste modetrends op de voet en dat ziet u terug in het assortiment van onze optiek nabij Waddinxveen, dat uiteenloopt van moderne brillen en zonnebrillen tot sportbrillen op sterkte. Bij Colpa Optiek meten wij u gegarandeerd een passend nieuw montuur, sportbril op sterkte of zonnebril op sterkte aan, evenals dat wij u ook adviseren wat betreft contactlenzen.

Bij onze optiek in Boskoop vindt u niet alleen kwalitatief hoogstaande brilmodellen

Bij Colpa Optiek kunt u niet alleen terecht voor prachtige brilmonturen, maar ook voor hulp bij oogklachten of het testen van uw ogen. Onze ervaren optometristen staan voor u klaar om u verder te helpen. Oogklachten kunnen door diverse oorzaken ontstaan en voor elk probleem is er een passende oplossing. Of u nu last heeft van brandende ogen, traanogen, gezichtsvelduitval, droge maculadegeneratie of hoofdpijn door de ogen, Colpa Optiek biedt voor elke oogklacht een oplossing. Dit kan variëren van nieuwe brillen tot andere glazen, maar ook van oogdruppels voor droge ogen tot sportbrillen op maat.

Nieuwe materialen voor brilmonturen in onze optiek in regio Hazerswoude

Bij het vervaardigen van brilmonturen worden steeds vaker nieuwe materialen toegepast. Zo was eerder titanium een veelgebruikt materiaal, maar tegenwoordig zien we ook dat hout populair is. Houten monturen zien er niet alleen prachtig uit, maar zitten ook uiterst comfortabel dankzij hun lichte gewicht en warme gevoel. Daarnaast blijven metaal en kunststof als basismateriaal veel mogelijkheden bieden. Bij kunststof monturen zien we steeds meer het gebruik van felle en/of matte kleuren, terwijl metalen monturen platter en lichter worden

Vind de mooiste brillen in regio Hazerswoude en Waddinxveen

Of u nu op zoek bent naar een bril op maat of een stijlvolle zonnebril of een sportbril op sterkte? ij Colpa Optiek in regio Waddinxveen, Hazerswoude en Alphen aan den Rijn vindt u de perfecte bril voor uw behoeften. Ook als u graag contactlenzen wenst, zit u goed bij ons. Wilt u een bril op maat laten aanmeten? Maak dan van tevoren een afspraak. Heeft u vragen over de brilmonturen die wij verkopen in regio Waddinxveen en Alphen aan den Rijn? Neem dan contact met ons op via 0172-214 637 of door het contactformulier onderaan de pagina in te vullen.

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie