Colpa Optiek

Soorten brillen

  • Werkt u meer dan twee uur per dag achter de computer?
  • Heeft u aan het einde van de dag vaak last van vermoeide ogen?
  • Heeft u regelmatig last van hoofd-, nek-, of rugpijn na een dag werken achter de computer?

Dan kan een computerbril op sterkte u helpen om uw ogen te ontlasten en een betere zithouding aan te nemen, waardoor de kans op hoofd-, nek-, of rugpijn kleiner is.

Soorten brillen

Computerbril / beeldschermbril

De specifieke werk/kijk -afstand geeft bij een grote groep mensen klachten. Deze klachten variëren van vermoeide ogen, pijn in het hoofd, spierpijnen in nek en/of schouders. Met een computerbril krijgt u weer de ruimte en mogelijkheid om op verschillende afstanden alles makkelijk en ontspannen scherp te zien. Dus zowel op leesafstand als op beeldschermafstand. De specifieke opbouw en sterkte verdeling geven u rust en scherpte tijdens het gebruik van de bril. Een computerbril is in veel gevallen maatwerk, maak daarom vandaag nog vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bekijken. Lees meer…


 

Kinder-/Tienerbrillen

Kinderen zijn vaak speels en onbezonnen. Hierdoor is de gebruiksduur van een kinderbril korter dan normaal. Dit in combinatie met de groei maakt dat de kinderbril eerder aan vervanging toe is.Tegenwoordig is een bril ‘cool’ want net als met kleding is een kinderbril een modeartikel geworden. We hebben een grote collectie van ruim 200 kinderbrillen. Veel keus en veilig! Want juist bij kinderen moet een bril veilig en onbreekbaar zijn. Daarom zijn al onze kinder-/tienerbrillen voorzien van dun kunststof glas!

Wij geven bij aankoop van een kinderbril (t/m 12 jaar) het 1e paar glazen gratis*

brillen2

Collectie:

In onze grote collectie van ruim 200 kinderbrillen ziet u onder ander brillen van: Lookkino, Bbig, Nike, Lafont, Etnia Barcelona, Zenka Kids, Air Titanium Kids, Vingino, JFRey Kids, Look @Me, Dilem XD, RayBan, Vulkani, Paul& Joe Little, Lillebi, Faconable pour Garcon, Adidas, Dutz Kids.

* Tussen +6.00 en -6.00 met cyl -2.00

 

Wisselbrillen

Steeds meer wordt een bril een modeartikel. Dat betekent dat bij een bepaalde outfit een bepaald model bril hoort. Colpa Optiek heeft een aantal merken in zijn collectie die gespecialiseerd zijn in zogenaamde ‘wisselbrillen’. Deze merken zijn er volledig op gericht dat een bril pas bij uw kleding en/of gemoedstoestand. Dit kan een volledig ander tweede (of derde) montuur zijn, maar dit kan doordat bepaalde elementen van de bril te wisselen zijn.

Wij zijn leverancier van de topmerken die op dit moment actief en succesvol zijn met wisselbrillen. Neem eens een kijkje bij Colorline of Dilem.

Tom Davies; op maat gemaakt!

Om een bril perfect aan uw gezichts(vormen) aan te passen zou een montuur eigenlijk om maat moeten wrorden gemaakt. Pas dan ervaart u de comfort van een maatbril! Of eigenlijk u ervaart niets… omdat u een maatbril niet voelt. Tom Davies is de topdesigner die monturen volledig om maat maakt van verschillende materialen, zowel kunststof, buffelhoorn als titanium is mogelijk, dit met slechts een levertijd van rond de drie weken. U kunt kiezen uit talloze mogelijkheden in het persoonlijke design; onze ervaren medewerkers adviseren U graag bij alle mogelijkheden.

In de fabriek van Tom Davies zijn een aantal mooie productie filmpjes gemaakt.

HIeronder vindt U de link naar deze filmpjes:

Productie van Kunststof(acetaat) monturen klik hier

Productie van Titanium monturen klik hier

Productie van Buffelhoorn monturen klik hier

 

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie