Colpa Optiek

Hoorzorg by Oorwerk

ALS JE GOED LUISTERT HOOR JE ZOVEEL MEER… Naast goed zien is, is goed horen misschien wel nog belangrijker. Slechthorendheid is -zeker in het begin- moeilijk te herkennen. Het uit zich vaak pas als mensen harder gaan praten omdat ze zichzelf moeilijk kunnen verstaan. Daarom is het verstandig om al in een vroeg stadium een […]

Hoorzorg by Oorwerk

ALS JE GOED LUISTERT HOOR JE ZOVEEL MEER…

Naast goed zien is, is goed horen misschien wel nog belangrijker. Slechthorendheid is -zeker in het begin- moeilijk te herkennen. Het uit zich vaak pas als mensen harder gaan praten omdat ze zichzelf moeilijk kunnen verstaan. Daarom is het verstandig om al in een vroeg stadium een oortest te doen. Wij beschikken over de juiste apparatuur en mensen om een duidelijke diagnose en gehooroplossing te geven. Met de huidige technieken kan ook het gehoor sterk worden verbeterd.

SLECHTHORENDHEID IS NET ZO ‘NORMAAL’ ALS SLECHT ZIEN

Slechthorendheid is eigenlijk net zo ‘normaal’ als slecht zien. Meestal betreft het een volmaakt gezond oor dat, net als een gezond maar technisch niet perfect oog, gemakkelijk corrigeerbaar is. Vergelijk het hoortoestel dus met de alom geaccepteerde (lees)bril. Ongeveer 10% van de bevolking heeft in meer om mindere mate last van slechthorendheid. Innovatieve en krachtige digitale hoorconcepten van Audifon zijn een cosmetisch fraaie en zeer effectieve oplossing.

RECHTSTREEKS DECLAREN BIJ UW VERZEKERING

Ook voor een hoogwaardige oortest en een objectief en eerlijk advies kunt u bij ons terecht. Kom daarom langs en dan kijken we gelijk welke vergoeding u kunt verwachten van uw zorgverzekeraar die wij –als u dat wilt- rechtstreeks declareren zodat u in veel gevallen niets hoeft te betalen.

 

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie