Colpa Optiek

Hoorzorg by Oorwerk

Als je goed luistert hoor je zoveel meer Naast goed zien, is goed horen misschien wel nog belangrijker en wij helpen u graag met het vinden van de juiste hoortoestellen bij Colpa Optiek in Boskoop, nabij Alphen aan den Rijn. Slechthorendheid is – zeker in het begin – moeilijk te herkennen. Het uit zich vaak […]

Hoorzorg by Oorwerk

Als je goed luistert hoor je zoveel meer

Naast goed zien, is goed horen misschien wel nog belangrijker en wij helpen u graag met het vinden van de juiste hoortoestellen bij Colpa Optiek in Boskoop, nabij Alphen aan den Rijn. Slechthorendheid is – zeker in het begin – moeilijk te herkennen. Het uit zich vaak pas als mensen harder gaan praten omdat ze zichzelf moeilijk kunnen verstaan. Daarom is het verstandig om al in een vroeg stadium een oortest te doen. Voor optimale hoorzorg helpen wij u in Boskoop graag verder. Wij beschikken over de juiste apparatuur en mensen om een duidelijke diagnose en gehooroplossing te geven. Met de huidige technieken kan ook het gehoor sterk worden verbeterd. De juiste hoortoestellen kunnen het verschil maken in uw dagelijkse leven.

De juiste hoortoestellen en hoorzorg voor slechthorendheid

Als gehoorspecialist weten wij dat slechthorendheid eigenlijk net zo ‘normaal’ is als slecht zien. Meestal betreft het een volmaakt gezond oor dat, net als een gezond, maar technisch niet perfect oog, gemakkelijk corrigeerbaar is met de juiste hoortoestellen. Vergelijk het hoortoestel dus met de alom geaccepteerde (lees)bril. Ongeveer 10% van de bevolking heeft in meerdere of mindere mate last van slechthorendheid. Innovatieve en krachtige digitale hoorconcepten zijn een cosmetisch fraaie en zeer effectieve oplossing. Hoortoestellen zijn er in vele soorten en maten, en met onze hoorzorg zorgen we ervoor dat u het toestel vindt dat perfect bij uw levensstijl en gehoorbehoeften past.

Rechtstreeks declaren bij uw verzekering

Ook voor een hoogwaardige oortest en een objectief en eerlijk advies over hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Goede hoorzorg gaat verder dan alleen het toestel; het omvat ook de service en nazorg die essentieel zijn voor uw hoorcomfort. Kom daarom langs en dan kijken we gelijk welke vergoeding u kunt verwachten van uw zorgverzekeraar die wij – als u dat wilt – rechtstreeks declareren zodat u in veel gevallen niets hoeft te betalen.

Eenvoudig een afspraak maken voor de juiste hoorzorg

De weg naar beter horen begint met een eenvoudige stap: het maken van een afspraak voor professionele hoorzorg bij onze optiek in Boskoop, nabij Waddinxveen. Met de juiste hoortoestellen kunt u weer volop van het leven genieten. Onze deskundige audiologen zijn er om u te voorzien van persoonlijk advies en de beste zorg omtrent hoorzorg, maar ook voor optometrisch onderzoek. Een afspraak maken is eenvoudig; neem contact met ons op door te bellen naar 0172-214 637 of vul ons contactformulier in. Zet vandaag nog de stap naar een wereld vol heldere geluiden met onze hoorzorg en hoortoestellen.

 

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie