Colpa Optiek

Zonnebrillen Waddinxveen

  • Werkt u meer dan twee uur per dag achter de computer?
  • Heeft u aan het einde van de dag vaak last van vermoeide ogen?
  • Heeft u regelmatig last van hoofd-, nek-, of rugpijn na een dag werken achter de computer?

Dan kan een computerbril op sterkte u helpen om uw ogen te ontlasten en een betere zithouding aan te nemen, waardoor de kans op hoofd-, nek-, of rugpijn kleiner is.

Zonnebrillen Waddinxveen

Zonnebrillen kopen nabij Waddinxveen

Voor de mooiste zonnebrillen van gerenommeerde merken bezoekt u Colpa Optiek in Boskoop, nabij Waddinxveen. Wij zijn al sinds 1967 innovatief op het gebied van optiek, monturen, glazen en optometische
onderzoeken. Een professionele houding, klantvriendelijk handelen en expertise staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt daarom bij ons rekenen op kwaliteit en uitstekende service.

De mooiste zonnebrillen passen in regio Waddinxveen

Als u op zoek bent naar mooie zonnebrillen, bekijk dan het uitgebreide assortiment bij onze optiek in regio Waddinxveen. We bieden niet alleen gewone brillen op maat, maar ook vormen we zonnebrillen helemaal naar uw stijl. Wilt u online vast het assortiment bekijken én ontdekken hoe de zonnebrillen van onze optiek in Boskoop, in regio Waddinxveen, u staan? Dan kunt u eenvoudig online brillen passen. Wilt u de monturen toch liever in het echt passen? Dan bent u uiteraard van harte welkom bij onze optiek in Boskoop!

Colpa Optiek winkel

Loop gerust eens bij ons binnen

Het is niet verplicht om een afspraak te maken bij onze optiek in Boskoop, in regio Waddinxveen, maar mocht u niet zeker weten welk montuur u wenst en wilt u diverse zonnebrillen passen? Dan mag u natuurlijk altijd van tevoren een afspraak maken. Dit doet u eenvoudig online of telefonisch door te bellen naar 0172-214 637. We hopen u snel te mogen ontvangen, ons team staat voor u klaar!

Contact

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie