Colpa Optiek

Bril kopen

U wilt een bril kopen. Een bril volgens de laatste mode trends of een bril met een eigen karakter. Een bril kopen wat niet alleen bij u past maar ook een bril die door onze optometrist perfect is afgesteld voor 100% zicht. Bij Colpa Optiek heeft u keus uit een uitgebreid assortiment merkmonturen voor volwassenen […]

Bril kopen

U wilt een bril kopen. Een bril volgens de laatste mode trends of een bril met een eigen karakter. Een bril kopen wat niet alleen bij u past maar ook een bril die door onze optometrist perfect is afgesteld voor 100% zicht.

Bij Colpa Optiek heeft u keus uit een uitgebreid assortiment merkmonturen voor volwassenen en voor kinderen. Ook kunt u bij ons terecht voor een sportbril of een zonnebril op sterkte. Tevens kunnen wij u adviseren over contactlenzen.

Bril kopen tegen oogklachten

Bij Colpa Optiek werken verschillende optometristen die u perfect verder kunnen helpen bij het verhelpen van uw oogklachten. Een bril kopen met op maat afgestelde glazen kan voor u de oplossing zijn. Klachten kunnen zich uiten in traanogen, brandende ogen, gezichtsuitval of hoofdpijn.

Onze optometrist achterhaald de oorzaak van uw klachten en samen met de uitkomst van de ogen testen zal Colpa Optiek met een passende oplossing komen en u zo snel mogelijk van uw klachten af helpen. Voor meer informatie over de mogelijkheden bieden wij u een gratis telefonisch consult aan.

Gratis consult

colpa optiek brillenwinkel

Bril kopen voor een eigentijdse look

Een bril kopen doet u in eerste instantie voor beter zicht maar hoe de bril u staat of deze lekker zit en van deze tijd is, is net zo belangrijk. Daarom zorgen wij bij Colpa Optiek dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends op het gebied van brilmonturen.

Monturen worden tegenwoordig van diverse materialen zoals hout, been, plastic en diverse metalen gemaakt. Ook wordt er rekening gehouden met de pasvorm, want ieder mens is uniek. Naast de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van monturen volgen wij de beweging van de techniek van lenzen/glazen op de voet.

Dus wilt u een bril kopen die perfect bij u past, die u van uw klachten afhelpt, er leuk en modieus uit ziet, kom dan een kijkje nemen in onze winkel in Boskoop of neem contact met ons op om een afspraak te maken of de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

 

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie