Colpa Optiek

Gehoor bescherming

Dé gehoorspecialist in Boskoop helpt u verder Wanneer u uw oren goed wilt verzorgen of op zoek bent naar zwemmenoordoppen, dan komt u langs bij Colpa Optiek: dé gehoorspecialist in Boskoop, nabij Alphen aan den Rijn. We zijn zuinig op onze oren; dat is de laatste jaren een steeds vaker gehoorde boodschap. We moeten ons […]

Gehoor bescherming

Dé gehoorspecialist in Boskoop helpt u verder

Wanneer u uw oren goed wilt verzorgen of op zoek bent naar zwemmenoordoppen, dan komt u langs bij Colpa Optiek: dé gehoorspecialist in Boskoop, nabij Alphen aan den Rijn. We zijn zuinig op onze oren; dat is de laatste jaren een steeds vaker gehoorde boodschap. We moeten ons hele leven met ons gehoor doen. Door allerlei omgevingsfactoren komt ons gehoor steeds vaker in de gevarenzone. Door werkomstandigheden, muziekconcerten en onze omgeving wordt ons gehoor telkens aan te veel en te hard geluid blootgesteld. Steeds meer mensen komen daardoor langs bij ons als gehoorspecialist in Boskoop, vlakbij Alphen aan den Rijn, voor zwemoordoppen.

 

Oortoestellen en andere oplossingen vindt u bij dé gehoorspecialist in Boskoop

Als u op zoek bent naar oortoestellen, dan kunt u terecht bij ons in Boskoop. We leveren de gehoorbescherming van diverse merken, zoals:

  • Variphone
  • Noizezz
  • Elacin

Het is zelfs mogelijk om de mooiste en beste oplossingen op maat te laten maken. Voor het maken van gehoorbescherming op maat is het wel raadzaam om eerst een afspraak te maken voor een oortest bij dé gehoorspecialist in Boskoop. De afspraak duurt ongeveer tien minuten. Klik op de knop ‘Contact’ onderaan de pagina voor het maken van de afspraak. Daarnaast is het ook belangrijk dat u overlegd met uw werkgever; vaak wordt de gehoorbescherming vanuit hen namelijk vergoedt. Vraag ernaar!

Ook voor zwemoordoppen komt u langs bij ons nabij Alphen aan den Rijn

Bij dé gehoorspecialist uit Boskoop, nabij Alphen aan den Rijn, kunt u ook terecht voor zwemdoppen. Voor veel kinderen is de zwemles namelijk het begin van oorproblemen. Voor veel kinderen blijken de zwemoordoppen van ons als specialisten in regio Alphen aan den Rijn een prettige oplossing; geen water meer in uw oren, prettig onder water kunnen zwemmen of lekker kunnen douchen. Voor € 24,50 heeft u in één dag een set goed passende zwemoordoppen van dé gehoorspecialist uit Boskoop, nabij Alphen aan den Rijn. Ook hiervoor is het verstandig om een afspraak te maken in onze optiek. Deze afspraak duurt ongeveer 15 minuten.

Maak een afspraak

Het is belangrijk om goed te zorgen voor uw gehoor, bijvoorbeeld door het gebruik van beschermende oordoppen. Hierdoor vermindert u de kans op vroegtijdige slechthorendheid. Als u zwemoordoppen wenst, kom dan langs bij dé gehoorspecialist uit Boskoop, nabij Alphen aan den Rijn. Maak eenvoudig online een afspraak en kom langs. Wenst u voorafgaand de afspraak meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0172-214 637 of door het contactformulier in te vullen.

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie