Colpa Optiek

Opticien Waddinxveen

Opticien Waddinxveen

Opticien Waddinxveen

Bent u op zoek naar een opticien in de buurt van Waddinxveen voor de beste oogzorg? Onze optiek ligt in Boskoop, op steenworp afstand van het dijkdorp Waddinxveen. Al sinds 1967 staan onze specialisten klaar om u te helpen op het gebied van oogzorg middels de beste monturen, glazen, optiek en optometrie.

Een gespecialiseerde opticien nabij Waddinxveen met een breed aanbod

Bij onze optiek vindt u een ruim assortiment aan trendy brilmodellen en merkmonturen. Van zonnebrillen tot sportbrillen op sterkte. Door ons ruime assortiment kunnen wij u als opticien in elke behoefte voorzien. Wilt u ervaren hoe het is om onze brillen te dragen zonder uw huis te verlaten? U kunt alvast ons assortiment online bekijken en passen! Is het een match? Reserveer de bril (geheel gratis en vrijblijvend) en hij ligt de volgende werkdag voor u klaar in onze optiek om hem in het echt te bewonderen.

De juiste contactlenzen voor uw ogen met de hulp van een ervaren opticien

Er zijn oneindig veel mogelijkheden als u liever lenzen wilt dragen dan een bril. Welke soort lenzen geschikt is voor uw ogen verschilt per persoon. Door een zeer gedetailleerde topografie van uw cornea te maken kunnen onze specialisten lenzen kiezen die geschikt zijn voor uw ogen. Met onze deskundige oogzorg verzekeren wij u van de beste pasvorm en comfort. Door dit onderzoek uit te laten voeren voorkomt u klachten zoals:

  • Jeuk
  • Rode ogen
  • Pijn in uw ogen
  • Droge ogen
  • Wazig zien
  • Pus uit het oog
  • Tranende ogen

Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak

Wilt u een bril op maat laten aanmeten voor de juiste oogzorg? Of wilt u liever gebruikmaken van een van onze andere services, zoals uw ogen laten onderzoeken? Maak dan vooraf een afspraak. Heeft u vragen, neem dan telefonisch contact op via 0172-214 637. Uw zicht is onze zorg, en met onze oogzorg in Waddinxveen staan we als opticien garant voor kwaliteit en service.

Daniel van Klaveren
Daniel van Klaveren
2023-06-28
Goede optiek,prima service én meedenkend. Zijn al jaren klant,verkoopster N heeft onze voorkeur vanwege haar kennis en duidelijkheid,geen verkooppraat maar service gericht. Daarnaast een fijn mens in de omgang.
Sjoerd Heerschop
Sjoerd Heerschop
2022-11-09
Heel goed/professioneel geregeld allemaal en erg vriendelijk personeel.
Anne Kruize
Anne Kruize
2021-09-23
Al jaren tevreden met de persoonlijke en goede service van Colpa Optiek!
Cindy
Cindy
2021-03-08
Toppers!
Jelte Dijkstra
Jelte Dijkstra
2021-02-06
Erg prettig en kundig geholpen! Bovendien flexibel met de afspraak die ik moest verzetten. Professionele optiek die degelijk onderzoek doet en adviseert.

Openingstijden

maandag: 13:30-18:00
dinsdag: 09:00-18:00
woensdag: 09:00-18:00
donderdag: 09:00-18:00
vrijdag: 09:00-20:00
zaterdag: 09:00-17:00
zondag: Gesloten

Locatie

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie