Colpa Optiek

Gezichtsvelduitval

Het gehele gebied dat wij kunnen overzien terwijl we recht vooruit kijken, wordt het gezichtsveld genoemd. Door middel van het gezichtsveld wordt er voorkomen dat we ergens tegenaan lopen. Wanneer er sprake is van gezichtsvelduitval kan het voorkomen dat u bepaalde obstakels niet ziet als een soort ‘dooie hoek’. Oorzaken gezichtsvelduitval Gezichtsvelduitval is niet alleen […]

Gezichtsvelduitval

Het gehele gebied dat wij kunnen overzien terwijl we recht vooruit kijken, wordt het gezichtsveld genoemd. Door middel van het gezichtsveld wordt er voorkomen dat we ergens tegenaan lopen. Wanneer er sprake is van gezichtsvelduitval kan het voorkomen dat u bepaalde obstakels niet ziet als een soort ‘dooie hoek’.

Oorzaken gezichtsvelduitval

Gezichtsvelduitval is niet alleen vervelend, maar kan ook nog eens gevaarlijk zijn. Gezichtsvelduitval kan voorkomen door verschillende oorzaken als:

  • netvliesloslating
  • een erfelijke aandoening van het netvlies
  • defecte onderdelen van het oog.

 

Gezichtsvelduitval

Wat te doen tegen gezichtsvelduitval?

Wanneer u last heeft van de symptomen zoals hierboven beschreven kan het zijn dat u inderdaad last heeft van gezichtsvelduitval. U kunt om dit na te laten kijken bij Colpa Optiek een afspraak maken om te testen of u inderdaad last heeft van uitval van het gezichtsveld. Onze oogarts zal dan met speciale apparatuur uw gezichtsveld meten.

Hierbij wordt optometrie ingezet dat staat voor oogmeetkunde en dit is een wetenschap waarbij met behulp van metingen afwijkingen aan de ogen geconstateerd kunnen worden.

Colpa Optiek staat garant voor kwaliteit, de beste service en het beste advies en daarom werken er alleen opgeleide optometristen die u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Zij staan voor u klaar om uw ogen te testen en samen met u te kijken naar het probleem en een bijpassende oplossing.

 

Afspraak voor gezichtsvelduitval

Het kan uiteraard geen kwaad om een afspraak te maken. Ook wanneer u niet zeker bent of u echt last heeft van uitval van het gezichtsveld. Colpa Optiek staat graag voor u klaar om u hierin te helpen en geeft u garantie op een juiste kijkoplossing.

Maak een afspraak om uw oogklachten na te laten kijken en hiervoor een oplossing te krijgen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie, wij informeren u graag!

Contact

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie