Kinder brillen

Een bril dragen is leuk

– Colpa Optiek

Kinder brillen

Kinderbrillen zijn cool! Gelukkig is de tijd voorbij dat kinderen op school gepest werden om hun jampotglazen.

Dat is te danken aan de fabrikanten die de afgelopen tijd fors geïnvesteerd hebben in een uitgebreide selectie aan leuke en lichte kinderbrillen die ook nog eens erg sterk zijn.

Keuze uit verschillende kinderbrillen merken

Kinderen stellen andere eisen aan brillen dan volwassenen en dat begrijpen we maar al te goed. Daarom hebben we in ons assortiment een verfijnde variatie aan brillen voor kinderen. Met meer dan 250 verschillende kindermonturen en een uitgebreid leverprogramma van dunne en lichte glazen is er voldoende keuze.

kinderbril

Wij hebben al een complete kinderbril met glazen voor slechts €95,-

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Ook kunt u een afspraak maken voor uw kind voor het ogen testen of als uw kind brandende ogen, traanogen of andere oogklachten heeft.

 

Kinderbrillen zijn modern en cool!

Kinderbrillen zijn cool! Gelukkig is de tijd voorbij dat kinderen op school gepest werden om hun jampotglazen. Dat is te danken aan de fabrikanten die de afgelopen tijd fors geïnvesteerd hebben in een uitgebreide selectie aan leuke en lichte brillen voor kinderen die ook nog eens erg sterk zijn.

Kinderen stellen andere eisen aan brillen dan volwassenen en dat begrijpen we maar al te goed.

Daarom hebben we in ons assortiment een verfijnde variatie aan brillen. Met meer dan 200 verschillende kindermonturen en een uitgebreid leverprogramma van dunne en lichte glazen is er voldoende keuze.

 

Goedkope kinderbrillen

Wij hebben al een complete kinderbril met glazen voor slechts €95,-

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u een afspraak maken voor uw kind voor het ogen testen of als uw kind brandende ogen, traanogen of andere oogklachten heeft.

 

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie