Colpa Optiek

Kinder brillen

De mooiste kinderbrillen koopt u bij Colpa Optiek uit Boskoop, in regio Alphen aan den Rijn. Onze brillen zijn cool! Gelukkig is de tijd voorbij dat kinderen op school gepest werden om hun jampotglazen. Dat is te danken aan de fabrikanten die de afgelopen tijd fors geïnvesteerd hebben in een uitgebreide selectie aan leuke en […]

Kinder brillen

De mooiste kinderbrillen koopt u bij Colpa Optiek uit Boskoop, in regio Alphen aan den Rijn. Onze brillen zijn cool! Gelukkig is de tijd voorbij dat kinderen op school gepest werden om hun jampotglazen. Dat is te danken aan de fabrikanten die de afgelopen tijd fors geïnvesteerd hebben in een uitgebreide selectie aan leuke en lichte kinderbrillen die ook nog eens erg sterk zijn.

Keuze uit verschillende kinderbrillen bij onze optiek nabij Alphen aan den Rijn

Kinderen stellen andere eisen aan brillen dan volwassenen en dat begrijpen we maar al te goed. Zo willen kinderen vaak een bril met dunne glazen en een onopvallend montuur. Daarom vindt u een verfijnde variatie aan kinderbrillen in onze optiek, welke goed bereikbaar is vanuit:

  • Alphen aan den Rijn
  • Waddinxveen

Met meer dan 250 verschillende kindermonturen en een uitgebreid leverprogramma van dunne en lichte glazen is er voldoende keuze.

kinderbril

Wij hebben al een complete kinderbril met glazen voor slechts €95,-! De mooiste én meest voordelige kinderbrillen vindt u bij onze optiek in Boskoop, nabij Alphen aan den Rijn.

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Heeft uw kind een bril nodig of ervaart hij of zij oogproblemen? Maak dan eenvoudig online een afspraak voor uw kind. Als opticien testen we de ogen en achterhalen we de oorzaak van eventuele oogklachten zoals brandende ogen, traanogen of andere oogklachten heeft. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze oogzorg of de kinderbrillen bij onze optiek in regio Alphen aan den Rijn? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0172-214 637 of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie