Colpa Optiek

Fietsbrillen op sterkte

Wie zoekt naar een compleet passende fietsbril op sterkte, heeft bij Colpa Optiek een ruime keuze. Bij ons kunt u terecht voor fietsbrillen op sterkte geheel op uw smaak aangepast. Wij hebben verschillende fietsbrillen op sterkte! Met verschillende soorten: monturen kleuren glazen soorten glazen hebben wij voor ieder een fietsbril op sterkte. Wat u ook […]

Fietsbrillen op sterkte

Wie zoekt naar een compleet passende fietsbril op sterkte, heeft bij Colpa Optiek een ruime keuze. Bij ons kunt u terecht voor fietsbrillen op sterkte geheel op uw smaak aangepast. Wij hebben verschillende fietsbrillen op sterkte!

Fietsbrillen op sterkte

Met verschillende soorten:

  • monturen
  • kleuren glazen
  • soorten glazen

hebben wij voor ieder een fietsbril op sterkte. Wat u ook wilt, wij hebben het! Kom langs in de winkel of maak online een afspraak.

Niet alleen is sterkte bij een fietsbril heel belangrijk. Ook de juiste pasvorm is van belang. Zo voorkomt u dat vuil en vliegjes in uw ogen terechtkomen. Samen met u kijken we naar de geschikte pasvorm. Zo bent u bij ons verzekerd van een bril dat perfect bij u past.

Maak afspraak

 

Lens van de fietsbril op sterkte geslepen

Welke sterkte u ook heeft, onze fietsbrillen zijn op elke gewenste sterkte te verkrijgen. Hierdoor kunt u ook met een hoge sterkte plezierig fietsen.

Fietsbrillen zijn er in verschillende variaties. Het kan zo zijn dat de lens van de fietsbril op sterkte is geslepen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een insert te krijgen. Deze kun je achter de lens van je fietsbril plaatsen. Een fietsbril die op strekte geslepen kan worden is heel handig. Dit omdat hiermee veel sterktes te compenseren. Verder is het voor een fietsbril die op strekte is te slijpen, multifocaal ook geen probleem.

Een geslepen lens heeft als belangrijkste voordeel dat je vrijwel nooit vergeet om je fietsbril op sterkte mee te nemen. bijkomend voordeel is dat je er flink de blits mee maakt, omdat een dergelijke bril er vaak erg strak uitziet. Mooi voorbeeld van een dergelijke fietsbril is de fietsbril van Oakley.

De fietsbril met een insert is een aparte bril die heel klein is en hierdoor makkelijk achter je fietsbril te plakken is. Het voordeel is dat je geen fietsbril op sterkte nodig hebt. Mocht u af en toe een bril dragen dan is een insert bril ideaal. Hier kunt u de bril op sterkte in en uitklikken wanneer u wilt.

 

Soorten fietsbrillen op sterkte

fietsbril op sterkteOnze fietsbrillen op sterkte zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Wat sportbrillen zo bijzonder maakt, is dat ze van lichtgewicht materiaal zijn gemaakt voor optimaal draagcomfort.

Sportbrillen zijn zo gemaakt dat het uw ogen goed beschermt tegen zonlicht, stof en vuil. Bij ons heeft u een groot assortiment sportbrillen om uit te kiezen. Zo zijn er een groot aantal brillen van bekende merken zoals bijvoorbeeld Oakley.

Zo kunt u bij ons kiezen uit een ruime collectie met daarbij de voordelen van de speciaal ontworpen fietsbrillen op sterkte. Ook kunnen de brillen helemaal aangepast worden naar uw hoofd.

Zo heeft u bij ons ook de keuze uit verschillende soorten kleuren lens. Voor de een is een oranje lens fijn kijken terwijl dit voor een ander geel is. Wij geven u graag advies over de beste kleur lens dat voor u is geschikt.

Ook kunnen wij u adviseren over ontspiegeling en gekromde glazen. Ook voor fietsbrillen zonder sterkte kunt u uiteraard bij ons langskomen. Wij helpen u graag.

 

Online een fietsbril passen

Alvast weten hoe een fietsbril op sterkte u staat? Pas uw fietsbril online!

U heeft keuze uit tientallen fietsbrillen om alvast even te passen. U kunt verschillende vormen monturen kiezen en daarnaast kunt u ook uw favoriete merk selecteren.

 

Direct online bril passen

 

Wij van Colpa Optiek staan voor service en kwaliteit. U bent bij ons van harte welkom om de winkel voor gratis persoonlijk advies!

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie