Fietsbrillen op sterkte

Fietsbrillen op sterkteWie zoekt naar een compleet passende fietsbril op sterkte, heeft bij Colpa Optiek een ruime keuze. Bij ons kunt u terecht voor fietsbrillen op sterkte geheel op uw smaak aangepast. Met verschillende soorten monturen, kleuren glazen en soorten glazen, hebben wij voor ieder wat wils als het gaat om fietsbrillen op sterkte. Kom langs in de winkel of maak online een afspraak.

Welke sterkte u ook heeft, onze fietsbrillen zijn op elke gewenste sterkte te verkrijgen. Hierdoor kunt u ook met een hoge sterkte plezierig fietsen. Niet alleen is sterkte bij een fietsbril heel belangrijk. Ook de juiste pasvorm is van belang. Zo voorkomt u dat vuil en vliegjes in uw ogen terechtkomen. Samen met u kijken we naar de geschikte pasvorm. Zo bent u bij ons verzekerd van een bril dat volledig is afgestemd op uw gezichtsvormen.

Maak afspraak

Soorten fietsbrillen op sterkte

Fietsbrillen op sterkteOnze fietsbrillen op sterkte zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Wat sportbrillen zo bijzonder maakt, is dat ze van lichtgewicht materiaal zijn gemaakt voor optimaal draagcomfort. Sportbrillen zijn zo gemaakt dat het uw ogen goed beschermt tegen zonlicht, stof en vuil. Wij hebben verschillende soorten monturen in ons assortiment. Zo kunt u bij ons kiezen uit een ruime collectie met daarbij de voordelen van de speciaal ontworpen fietsbrillen op sterkte.

Zo heeft u bij ons ook de keuze uit verschillende soorten kleuren lens. Voor de een is een oranje lens fijn kijken terwijl dit voor een ander geel is. Wij geven u graag advies over de beste kleur lens dat voor u is geschikt. Ook kunnen wij u adviseren over ontspiegeling en gekromde glazen. Ook voor fietsbrillen zonder sterkte kunt u uiteraard bij ons langskomen. Wij helpen u graag.

Online fietsbril passen

Alvast weten hoe een fietsbril op sterkte u staat? Pas uw fietsbril online! U heeft keuze uit tientallen fietsbrillen om alvast even te passen. U kunt verschillende vormen monturen kiezen en daarnaast kunt u ook uw favoriete merk selecteren.

Direct online bril passen

Wij van Colpa Optiek staan voor service en kwaliteit. U bent bij ons van harte welkom om de winkel voor gratis persoonlijk advies!

Lenzen op?

Lenzen kunnen vanaf nu ook online besteld worden.

Klik hier om uw lenzen bij te bestellen:

Lenzen bijbestellen