Fietsbrillen op sterkte

Bent u opzoek naar een fietsbril op sterkte dan bent u bij colpa Optiek aan het juiste adres. Colpa Optiek heeft een zeer ruim assortiment aan sportbrillen en Fietsbrillen op sterkte. Bij ons kunt u makkelijk en snel een fietsbril naar keuze en strekte op maat gemaakt worden. Bij Colpa Optiek kunt u uw fietsbril op sterkte op de volgende onderdelen aanpassen:

Fietsbrillen op sterkte gemaakt door Colpa Optiek

  • Monturen
  • Kleuren glazen
  • Soorten glazen

Bij een fietsbril op sterkte is naast de sterkte natuurlijk ook de pasvorm van groot belang. Zo voorkomt u dat vuil en vliegjes in uw ogen terechtkomen. We kijken graag met u welke pasvorm het beste geschikt is. Voor een goede indicatie voor de pasvorm kunt u online een bril passen. Voor een goed advies moet u echter wel een afspraak maken in de winkel.

Wij hebben voor iedereen een fietsbril op sterkte. Wat u ook wilt, wij hebben het! Kom langs in de winkel of maak online een afspraak.

Maak afspraak

 

Lens van de fietsbril op sterkte geslepen

Welke sterkte u ook heeft, onze fietsbrillen zijn op elke gewenste sterkte te verkrijgen. Hierdoor kunt u ook met een hoge sterkte plezierig fietsen.

Fietsbrillen zijn er in verschillende variaties. Het is mogelijk om de lens van uw fietsbril op sterkte te laten slijpen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een insert te krijgen. Deze kun je achter de lens van je fietsbril plaatsen. Een fietsbril die op strekte geslepen kan worden is heel handig. Dit omdat hiermee veel sterktes te compenseren. Verder is het voor een fietsbril die op strekte is te slijpen, multifocaal ook geen probleem.

Een geslepen lens heeft als belangrijkste voordeel dat je vrijwel nooit vergeet om je fietsbril op sterkte mee te nemen. bijkomend voordeel is dat je er flink de blits mee maakt, omdat een dergelijke bril er vaak erg strak uitziet. Mooi voorbeeld van een dergelijke fietsbril is de fietsbril van Oakley.

De fietsbril met een insert is een aparte bril die heel klein is en hierdoor makkelijk achter je fietsbril te plakken is. Het voordeel is dat je geen fietsbril op sterkte nodig hebt. Mocht u af en toe een bril dragen dan is een insert bril ideaal. Hier kunt u de bril op sterkte in en uitklikken wanneer u wilt.

 

Soorten fietsbrillen op sterkte

Fietsbrillen op sterkte gemaakt door Colpa OptiekOnze fietsbrillen op sterkte zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Wat een fietsbril op sterkte zo bijzonder maakt, is dat ze van lichtgewicht materiaal zijn gemaakt voor optimaal draagcomfort.

Fietsbrillen zijn zo gemaakt dat het uw ogen goed beschermt tegen zonlicht, stof en vuil. Bij ons heeft u een groot assortiment sportbrillen om uit te kiezen. Zo zijn er een groot aantal brillen van bekende merken zoals bijvoorbeeld Oakley. Zo kunt u bij ons kiezen uit een ruime collectie met daarbij de voordelen van de speciaal ontworpen fietsbrillen op sterkte. Ook kunnen de brillen helemaal aangepast worden naar uw hoofd.

Zo heeft u bij ons ook de keuze uit verschillende soorten kleuren lens. Voor de een is een oranje lens fijn kijken terwijl dit voor een ander geel is. Wij geven u graag advies over de beste kleur lens dat voor u is geschikt. Ook kunnen wij u adviseren over ontspiegeling en gekromde glazen. Ook voor fietsbrillen zonder sterkte kunt u uiteraard bij ons langskomen.

Naast de verschillende fietsbrillen op sterkte maken wij ook sportbrillen op sterkte.

Sportbrillen op sterkte 

 

Online een fietsbril passen

Alvast weten hoe een fietsbril op sterkte u staat? Het is nu mogelijk om uw fietsbril online te passen!

Voordelen online bril passen

  • Kies uw favoriete merk
  • Pas snel verschillende brillen
  • Pas brillen op uw eigen tempo
  • Kom extra goed voorbereid naar de winkel

Direct online bril passen

 

Wij van Colpa Optiek staan voor service en kwaliteit. U bent bij ons van harte welkom om de winkel voor gratis persoonlijk advies!

Lenzen op?

Lenzen kunnen vanaf nu ook online besteld worden.

Klik hier om uw lenzen bij te bestellen:

Lenzen bijbestellen