Colpa Optiek

Opticien Alphen aan den Rijn

Dé opticien in regio Alphen aan den Rijn Colpa Optiek is een opticien nabij Alphen aan den Rijn die al sinds 1967 innovatief te werk gaat op het gebied van optiek, monturen, glazen en optometrie. Wij zijn een gevestigde naam in de regio met een rijke geschiedenis en een brede kring aan tevreden klanten, sommigen […]

Opticien Alphen aan den Rijn

Dé opticien in regio Alphen aan den Rijn

Colpa Optiek is een opticien nabij Alphen aan den Rijn die al sinds 1967 innovatief te werk gaat op het gebied van optiek, monturen, glazen en optometrie. Wij zijn een gevestigde naam in de regio met een rijke geschiedenis en een brede kring aan tevreden klanten, sommigen al vanaf het begin. Professionaliteit, klantvriendelijkheid en expertise staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven er dan ook naar om de beste opticien van de regio Alphen aan den Rijn te zijn en verbeteren onszelf elke dag weer.

Uw brillenleverancier nabij Alphen aan den Rijn

Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten brillen. Ons assortiment is groot en verandert continu om ervoor te zorgen dat wij meegaan met de laatste trends en ontwikkelingen, zonder de kwaliteitseisen uit het oog te verliezen. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten brillen van diverse merken.

Daarnaast hebben wij natuurlijk ook leesbrillen, computerbrillen en ook diverse andere producten zoals contactlenzen en gehoortoestellen. U kunt dus voor al uw oog en oor gerelateerde zaken naar Colpa Optiek komen, dé opticien in regio Alphen aan den Rijn.

De opticien van de regio

Bij onze opticien nabij Alphen aan den Rijn worden niet alleen brillen verkocht. Ons team bestaat uit specialisten en experts en u bent bij ons op het juiste adres voor uitgebreide oogonderzoeken of als u op zoek bent naar passend advies. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in de behandeling van diverse oogklachten, zoals droge ogen. Wij testen uw ogen met behulp van moderne middelen om zo samen met u de oorzaak van uw oogklachten te achterhalen. Ook zonder klachten en als u simpelweg op zoek bent naar een nieuwe bril of een gehoorapparaat, bent u uiteraard van harte welkom in onze winkel. U vindt de brillenwinkel in Boskoop, vlakbij Alphen aan den Rijn. Bij ons staat kwaliteit, service en een optimale zorg voor uw ogen voorop. Wij staan al op u te wachten!

Onze gespecialiseerde optometristen helpen u verder

Voor specifieke hulp en professioneel advies bij het uitzoeken van een bril of lenzen bent u bij dé opticien in regio Alphen aan den Rijn kunt u bij ons terecht. Onze brillenwinkel is gevestigd in Boskoop, maar Colpa Optiek is ook actief als opticien in:

  • Alphen aan den Rijn
  • Hazerswoude
  • Benthuizen

Onze optometristen zijn bevoegd om alle correctiemogelijkheden zoals brillenglazen of contactlenzen en andere optische middelen voor te schrijven. Welke oogklachten u ook heeft, de gespecialiseerde optometristen van Colpa Optiek helpen u verder. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij onze opticien nabij Alphen aan den Rijn? Wij hebben veel klanten in de nabije omgeving van Boskoop nodigen u graag uit in onze brillenwinkel.

Team van specialisten

Dagelijks beschikken wij over meerdere optometristen die u kunnen helpen bij uw oogklachten, zoals droge ogen door contactlenzen. De oogklachten staan bij het ogen testen centraal om vervolgens een gericht onderzoek samen te stellen. Colpa Optiek is dé opticien in Boskoop, nabij Alphen aan den Rijn, voor oogklachten bij personen van alle leeftijden en alle ogen. Maak vandaag nog een afspraak met bij onze optiek als u oogklachten heeft.

 

Maak een afspraak

Heeft u nog geen afspraak maar bent u in de buurt? Ook dan staan de deuren voor u open. Bovendien is het wel handig om contact met ons op te nemen als u met klachten rondloopt en het één en ander wilt laten onderzoeken. Hieronder kunt u gemakkelijk een afspraak maken bij de opticien nabij Alphen aan den Rijn. Ook kunt u een afspraak maken met onze optometrist om uw ogen te laten testen. Heeft u vragen? Stel deze dan gerust! Bel hiervoor naar 0172-214 637 of vul het contactformulier onderaan de pagina in.

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie