Opticien Alphen aan den Rijn

Colpa Optiek is een opticien nabij Alphen aan den Rijn en al sinds 1967 innovatief op het gebied van optiek, monturen, glazen en optometrie. Bij ons kunt u terecht voor gewone brillen, leesbrillen, leuke zonnebrillen, sportbrillen op sterkte en met ons team van specialisten kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid oogonderzoek en passend advies.

Wij hebben ons gespecialiseerd in oogklachten en bovendien kunnen wij uw ogen testen met moderne middelen om de oorzaak van uw oogklachten te onderzoeken en achterhalen.

In onze brillenwinkel in Boskoop (nabij Alphen aan den Rijn / Waddinxveen) staat kwaliteit, service en optimale zorg voor uw ogen voorop.

U kunt op een eenvoudige wijze een afspraak maken bij uw opticien nabij Alphen aan den Rijn als u last van uw gehoor of oren heeft. Ook kunt u met onze optometrist een afspraak maken om uw ogen te testen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze winkel voor eerlijk en professioneel advies.

Maak direct een afspraak

 

Opticien Waddinxveen

Voor specifieke hulp en professioneel advies bij het uitzoeken van een bril of lenzen bent u bij Colpa Optiek aan het juiste adres. Onze brillenwinkel is gevestigd in Boskoop, maar Colpa Optiek is ook actief als opticien in Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Hazerswoude en omstreken.

Onze optometristen zijn bevoegd om alle correctie mogelijkheden, zoals brillenglazen of contactlenzen en andere optische middelen voor te schrijven. Welke oogklachten u ook heeft, Colpa Optiek helpt u dankzij onze gespecialiseerde optometristen verder.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij uw opticien nabij Alphen aan den Rijn? Wij hebben veel klanten in de nabije omgeving van Boskoop en Waddinxveen en nodigen u graag uit in onze brillenwinkel.

 

Team van specialisten

Dagelijks beschikken wij over meerdere optometristen die u kunnen helpen bij uw oogklachten. De oogklachten staan bij het ogen testen centraal om vervolgens een gericht onderzoek samen te stellen.

Colpa Optiek is dé specialist voor oogklachten bij personen van alle leeftijden en alle ogen. Maak vandaag nog een afspraak met Colpa Optiek als u oogklachten heeft.

Contact

There is no content to display.

Lenzen op?

Lenzen kunnen vanaf nu ook online besteld worden.

Klik hier om uw lenzen bij te bestellen:

Lenzen bijbestellen