Colpa Optiek

Sportbrillen op sterkte

Voor sportbrillen op sterkte bent u bij Colpa Optiek aan het juiste adres. In onze brillenwinkel in Boskoop kunt u uitstekend terecht voor een uitgebreid assortiment merkmonturen, waarmee u hip, chique of sportief voor de dag kan komen. Met een sportbril op sterkte ziet u scherp en zijn uw ogen goed beschermd. Bovendien hebben sportbrillen […]

Sportbrillen op sterkte

Sportbrillen op sterkteVoor sportbrillen op sterkte bent u bij Colpa Optiek aan het juiste adres. In onze brillenwinkel in Boskoop kunt u uitstekend terecht voor een uitgebreid assortiment merkmonturen, waarmee u hip, chique of sportief voor de dag kan komen.

Met een sportbril op sterkte ziet u scherp en zijn uw ogen goed beschermd. Bovendien hebben sportbrillen op sterkte een speciale vorm en zijn ze gemaakt van lichte materialen, zodat de sportbril te allen tijde goed op uw hoofd blijft zitten.

Een sportbril op sterkte is geen luxe maar voor de echte sporter een noodzaak. Bent u benieuwd naar de sportbrillen op sterkte van Colpa Optiek?

Kom langs in onze brillenwinkel in Boskoop voor een professioneel advies op maat.

Maak direct een afspraak

Sportbrillen op sterkte voor op de fiets

Een sportbril beschermt de ogen niet alleen tegen de zon, maar ook tegen tranende ogen en stof. Onze sportbrillen op sterkte zijn optimaal beschermend en een uitzonderlijk lichtgewicht met een hoog draagcomfort.

Of u nu een sportbril nodig heeft voor tijdens het wielrennen of voor een andere sport, u heeft veel baat bij de juiste lenskleur, ontspiegeling en gekromde glazen.

Sportbrillen zijn bij Colpa Optiek op iedere gewenste sterkte te krijgen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor fietsbrillen op sterkte of elke andere willekeurige sport?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze brillenzaak in Boskoop. Wij adviseren u graag wat voor u en uw sport de mogelijkheden zijn.

Contact

Colpa Optiek: meer dan alleen sportbrillen op sterkte

Fietsbrillen op sterkteBij Colpa Optiek kunt u terecht voor een allesomvattend aanbod van oogzorg tot gehoorzorg en meer. U bent van harte welkom om een nieuw montuur uit te zoeken, maar ook als u oogklachten heeft en een optometrisch onderzoek wenst.

Naast onze specialistische oogzorg kunt u ook bij ons terecht voor oogdruppels voor droge ogen, sportbrillen op sterkte en lenzen met een leesgedeelte.

Neem contact met ons op of kom langs in onze brillenwinkel in Boskoop voor een professioneel advies op maat.

Advies op maat

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie