Colpa Optiek

Chirurgie bij Eyescan

Eyescan Brilvervangende chirurgie als oplossing voor zichtklachten Een leven zonder bril of contactlenzen en toch goed blijven zien? Ook dat is mogelijk bij Colpa Optiek. Bij ons kunt u namelijk terecht voor advies, onderzoek en begeleiding bij brilvervangende chirurgie. Door onze intensieve samenwerking met Eyescan (door De Consumentenbond getest als beste ooglaserkliniek) bieden wij u […]

Chirurgie bij Eyescan

Eyescan

Brilvervangende chirurgie als oplossing voor zichtklachten
Een leven zonder bril of contactlenzen en toch goed blijven zien? Ook dat is mogelijk bij Colpa Optiek. Bij ons kunt u namelijk terecht voor advies, onderzoek en begeleiding bij brilvervangende chirurgie. Door onze intensieve samenwerking met Eyescan (door De Consumentenbond getest als beste ooglaserkliniek) bieden wij u het beste van twee werelden. De juiste begeleiding en advies door Colpa Optiek én de expertise en geavanceerde technologie van de Eyescan kliniek in Utrecht.

Bent u geschikt?
Of uw ogen voor brilvervangende chirurgie in aanmerking komen hangt af van diverse factoren. Uw leeftijd, de bouw en sterkte van uw ogen, maar ook uw hobby’s zijn belangrijk bij de keuze voor de juiste behandeling. Op basis van een uitgebreid onderzoek krijgt u bij Colpa Optiek een advies dat bij u past. Wanneer een ooglaserbehandeling niet mogelijk is kan een implantlens een goede optie zijn. In veel gevallen is er een passende oplossing voor uw ogen te vinden. Maak dus gerust een afspraak voor een vooronderzoek in onze winkel.

Waarom kiezen wij voor Eyescan
Er zijn veel klinieken waar u voor brilvervangende chirurgie terecht kunt. Toch heeft Colpa Optiek bewust voor Eyescan gekozen. Onze belangrijkste redenen:

  • Goede zichtresultaten
  • Weinig nabehandelingen (gemiddeld 4%, terwijl landelijk 10%)
  • Eyescan investeert in de nieuwste technieken
  • Vooronderzoeken en nacontroles kunnen bij ons in de winkel plaatsvinden
  • Onze klanten ervaren de behandeling bij Eyescan als prettig en persoonlijk
  • Alleen bij Eyescan is lasergestuurde lensimplantatie met de Catalys mogelijk (veiliger en nauwkeuriger)

Lees meer over Eyescan op www.eyescan.nl

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie