Colpa Optiek

Optometrisch onderzoek

Optometrich onderzoek en oogmetingen in Waddinxveen Wanneer u bij Colpa Optiek een afspraak maakt met een optometrist, zal een van onze deskundige specialisten een uitgebreid optometrist onderzoek kunnen uitvoeren. Wat is een optometrisch onderzoek? Een optometrisch onderzoek begint altijd met een uitgebreid intakegesprek om uw voorgeschiedenis te bespreken. Naast het opmeten van de sterkte voor een […]

Optometrisch onderzoek

Optometrich onderzoek en oogmetingen in Waddinxveen

Wanneer u bij Colpa Optiek een afspraak maakt met een optometrist, zal een van onze deskundige specialisten
een uitgebreid optometrist onderzoek kunnen uitvoeren.

Wat is een optometrisch onderzoek?

Een optometrisch onderzoek begint altijd met een uitgebreid intakegesprek om uw voorgeschiedenis te bespreken. Naast het opmeten van de sterkte voor een eventueel benodigde bril of contactlenzen, worden ook de binnen- en buitenkant van de ogen onderzocht om eventuele oogafwijkingen te constateren. Van de oogklacht tot het ontstaan ervan en de duur van de klacht. Aan de hand van deze gegevens kan Colpa Optiek bepalen welke onderzoeken plaats moeten vinden. Als blijkt dat er nader onderzoek of een medische behandeling door een arts dient plaats te vinden, verwijzen wij u door naar de oogarts.

Oogmetingen

De oogmeting wordt bij Colpa Optiek in Boskoop, regio Waddinxveen, uitsluitend door gediplomeerde en vakbekwame opticiens of optometristen uitgevoerd. Met de oogmeting bepalen we de brekingsafwijking(sterkte) en de samenwerking van de ogen. Op basis van deze gegevens meet Colpa Optiek de juiste bril voor u aan. Wanneer bij de oogmeting blijkt dat de gezichtsscherpte niet voldoende gecorrigeerd kan worden met een bril, zal er een optometrisch onderzoek worden geadviseerd. Onze gespecialiseerde optometristen kunnen wellicht uitsluitsel geven over de oorzaak van uw oogklachten.

Oogmeting

Wat wordt er onderzocht tijdens een optometrisch onderzoek?

Bij het optometrisch onderzoek beoordelen we onder andere:

  • Het netvlies
  • De ooglens

Door het gebruik van de pupil verwijdende druppels tijdens de oogmeting bij onze optiek in regio Waddinxveen, kunnen we goed de binnenkant van het oog beoordelen op eventuele afwijkingen. Samen met de mogelijkheid van digitale opslag van de gemaakte foto´s kunnen we een goed dossier aanleggen van ons onderzoek.

Informatie Colpa Optiek

Bij Colpa Optiek kunt u terecht voor een allesomvattend aanbod, van oogzorg tot hoorzorg en meer. Wij nodigen u van harte uit in onze brillenwinkel in Boskoop, nabij Waddinxveen, om een nieuw montuur uit te zoeken. Ook als u oogklachten heeft en een optometrisch onderzoek of een oogmeting wenst, bent u bij ons van harte welkom. Wij zijn gespecialiseerd in oogproblemen en wij testen uw ogen met de meest moderne middelen om de oorzaak van uw oogklachten te onderzoeken en achterhalen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wenst u meer informatie over de oogmeting van onze opticien in regio Waddinxveen? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0172-214 637 of vraag gratis een telefonisch consult aan voor advies op maat.

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie