Materialen van de brillenglazen

Materialen
HOYA materialen zijn esthetisch, dragen comfortabel en worden geproduceerd met de meest geavanceerde productiemethoden volgens de laatste technieken

Jarenlang was mineraal glas het aangewezen materiaal voor het vervaardigen van brillenglazen. Maar de consument stelde steeds hogere eisen. Men koos meer en meer voor lichtere, dunnere en meer comfortabeler brillenglazen. HOYA speelde op deze vraag in met de ontwikkeling van het kunststof brillenglas.

Echter, de brildrager van nu is nog vele malen kritischer en veeleisender dan voorheen. Om die reden heeft HOYA de hoge index kunststofglazen ontwikkeld.

Momenteel ontwikkelt en produceert HOYA zowel mineraal als kunststof brillenglazen. In combinatie met tal van veredelingstechnieken is het mogelijk geworden om voor elke levensstijl het perfecte glas beschikbaar te hebben.

Nieuwe uitdagingen voor brillenglazen

Het hoge index materiaal heeft zeer veel voordelen. Naast de excellente optische kwaliteiten is dit glas lichtgewicht, dun, krasbestendig en voorzien van UV-bescherming.

HOYA is erin geslaagd om de eigenschappen van de materialen nog verder te perfectioneren. Dit betekent dat deze kunststof glazen altijd aan de hoge eisen van de consument kunnen voldoen.

De kunststof materialen van HOYA:
Eyvia 1.74, dunste en lichtste kunststofmateriaal
Eynoa 1.67, het nieuwe veelzijdige materiaal
Eyas 1.60, premium kunststofmateriaal, geschikt voor glasbrillen
PNX 1.53, een betrouwbaar en schokbestendig materiaal, ideaal voor kinderbrillen en sport.
CR 39 1.50, het basis kunststofmateriaal.

 

Lenzen op?

Lenzen kunnen vanaf nu ook online besteld worden.

Klik hier om uw lenzen bij te bestellen:

Lenzen bijbestellen