Colpa Optiek

Droge ogen, hoe te behandelen?

Droge ogen, hoe te behandelen?

Klachten bij droge ogen is een bekend probleem voor veel mensen, dat merken we bij onze optiek in Boskoop, in regio Waddinxveen. Niet alleen voor contactlensdragers maar ook veel mensen die geen contactlenzen dragen hebben klachten. Droge ogen hebben is heel vervelend en kan zelfs zo erg worden dat het werk er onder gaat leiden. U bent immers veel bezig met uw droge ogen. Het prikt en voelt vervelend aan. Samen met optometrist Mirjam van Tilborg, de expert op het gebied van klachten bij droge ogen in Nederland, hebben we ons gespecialiseerd in de behandeling van droge ogen.

Verschijnselen van droge ogen achterhalen bij onze optiek nabij Waddinxveen

Een van de belangrijkste redenen dat mensen stoppen met contactlenzen dragen, is het hebben van droge ogen. Het verschijnsel van droge ogen kan verschillende klachten geven onder andere:

 • Branderig gevoel
 • Zanderig gevoel
 • Tranende ogen
 • Wazig zicht in de loop van de dag
 • De contactlenzen worden korter gedragen
 • Rode ogen

Ons specialistische team in Boskoop, nabij Waddinxveen, helpt u graag om de verschijnselen van droge ogen te verhelpen. We pakken het probleem bij de oorzaak aan.

Oorzaak droge ogen aanpakken

Bij Colpa Optiek in regio Waddinxveen zijn wij al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het behandelen en oplossen van klachten bij droge ogen. Wij hebben verschillende producten in het assortiment: van comfort druppels tot hulpmiddelen waarvan wij weten dat deze de klachten in veel gevallen goed kunnen verhelpen. Het is bekend dat de oorzaak aanpakken de beste oplossing is. Dit kan door verschillende producten, die wij als ervaren opticien in regio Waddinxveen aanbieden. Het is zeer aan te raden om een onderzoek te doen naar de oorzaak van droge ogen. Omdat hieruit vaak kan worden vastgesteld wat er nodig is om dit te genezen. Mocht u geen tijd hebben voor een onderzoek of beoordeling van uw klachten, maar wel op zoek zijn naar een hulpmiddel ter verlichting, dan heeft onze optiek nabij Waddinxveen sinds 2013 een webwinkel waar u de producten kan bestellen. Kijk op de website van droge ogen producten voor het hele assortiment.

Producten tegen droge ogen

De producten tegen droge ogen zijn verschillend en de ene werkt beter bij de andere. Daarom is het van groot belang om een onderzoek te laten doen naar de oorzaak van droge ogen door onze specialisten in regio Waddinxveen. Komt het door uw contactlenzen of is er een andere oorzaak? U bestelt de producten ook eenvoudig in onze webwinkel. Binnen het assortiment van de webwinkel bestaat onder andere uit:

 • Oogdruppels zowel met als zonder conserveringsmiddel
 • Blephadex reinigingsdoekjes met tea tree
 • Beschermbrillen tegen droogte klachten door onder andere wind en droge lucht
 • Warmte kompressen, onder andere: MGD Eyebag, Tranquileyes
 • Voedingssupplementen met onder andere: omega 3 en omega 7: Thera Tears Nutrition en Catherdal Dry Eye Nutrition

Bekijk de producten in de webshop

Onze specialisten in regio Waddinxveen helpen u graag van uw droge ogen af. Bekijk het assortiment producten tegen klachten door droge ogen of kom langs bij onze optiek. Heeft u last van oogklachten en wilt u graag meer weten over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0172-214 637 of door het contactformulier in te vullen.

Contact

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie