Nieuwe bril kopen

Een bril dragen is leuk

– Colpa Optiek

Nieuwe bril kopen

nieuwe bril kopenWilt u een nieuwe bril kopen bij een gespecialiseerd brillenspeciaalzaak nabij Alphen aan den Rijn? Dan bent u bij Colpa Optiek aan het juiste adres. Colpa Optiek biedt een zeer uitgebreid assortiment waarmee u hip, chique of sportief voor de dag kan komen.

Onze specialisten volgen de laatste modetrends op de voet en dat ziet u terug in ons assortiment. De service van Colpa Optiek gaat erg breed en bovendien bent u verzekerd van deskundig advies en ondersteuning.

Persoonlijk advies

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een nieuwe bril?

Als u een nieuwe bril gaat aanschaffen, is het verstandig een aantal voorkeuren op een rijtje te hebben met betrekking tot kleur, materiaal en prijs. In onze winkel in Boskoop kunt u zelf de brilmonturen kiezen die u graag wilt passen, maar natuurlijk kan de opticien u helpen een selectie te maken die voldoet aan uw wensen.

Wilt u advies van onze opticiens, optometristen of hoorspecialisten?

Vraag gratis een telefonisch consult aan voor deskundig advies op maat.

Merkbrillen op sterkte

Colpa Optiek biedt een uitgebreide collectie merkbrillen op sterkte aan. Een nieuwe bril kopen bij Colpa Optiek betekent dus keuze uit merken als Calvin Klein, Adidas of Elle. Bij het kopen van een merkbril op sterkte moet u de keuze maken voor het soort glas. Zo kunt u bij Colpa Optiek kiezen uit:

  • Enkelvoudige glazen
  • Bifocale
  • Multifocale glazen.

Daarom is het van belang dat u helder voor ogen heeft waarvoor u een nieuwe bril gaat gebruiken. Wilt u een bril combineren met lenzen of is uw nieuwe bril bedoeld voor veraf kijken, zoals autorijden of naar de bioscoop? Gaat u een bril gebruiken tijdens het sporten?

merkbrillen op sterkteDe antwoorden op deze vragen maken het uzelf en de opticien duidelijk aan welke eisen uw bril moet voldoen met betrekking tot het uiteindelijke doel.

Colpa Optiek informeert u graag over de verschillende mogelijkheden van een nieuwe bril kopen en helpt u graag bij het kiezen van de juiste bril. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze merkbrillen op sterkte?

Dan nodigen wij u graag uit in onze brillenspeciaalzaak in Boskoop voor deskundig advies op maat.

Colpa Optiek: meer dan alleen een nieuwe bril kopen

Naast een nieuwe bril kopen kunt u bij Colpa Optiek ook terecht voor leuke zonnebrillen en sportbrillen op sterkte. Voor zowel kleine problemen, zoals brandende ogen en traanogen kunt u bij ons terecht, maar ook als u te maken heeft met gezichtsvelduitval zijn wij uw specialist. Colpa Optiek streeft ernaar om u waar gewenst te kunnen ondersteunen.

Vraag vrijblijvend een gratis telefonisch consult aan voor deskundig advies op maat.

Contact

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie