Ontspiegelingen

 

HOYA heeft decennia lang een sterkte reputatie en leidende positie in het vervaardigen van hoogwaardige coatings. De sterke positie dankt HOYA aan de toepassing van vernieuwde technologieën en het feit dat HOYA de kunststoffen voor het basis brillenglasmateriaal en coatings in eigen beheer ontwikkelt, in plaats van deze bij derde in te kopen. Hierdoor wordt een perfecte hechting tussen de diverse veredelingslagen en het brillenglas gerealiseerd en wordt de kans op loslating van de coating bij HOYA brillenglazen geminimaliseerd.

Colts laboratories in Florida, Verenigde Staten, voert regelmatig testen uit tussen de diverse coatingen op de markt. Wilt u meer lezen over deze testen, klik dan hier.

Hieronder vindt u de feiten over Hi-Vision LongLife:


FEIT 1 krassen


Feit is dat… krassen hoog scoren in de top tien van “irritaties” bij brildragers.

Van alle coatingen die vandaag de dag verkrijgbaar zijn, biedt Hi-Vision LongLife de hoogste krasbestendigheid.

FEIT 2 reflecties


Feit is dat… reflecties en schitteringen hinderlijk zijn voor brildragers zelf én voor iedereen die hen aankijkt.

Hi-Vision LongLife heeft een transmissie van bijna 99%, met als gevolg een comfortabeler zicht en esthetisch mooier glas.

Veiligheid (vooral bij autorijden in het donker); licht dat weerkaatst, zoals koplampen van tegemoetkomend verkeer, zorgen niet langer voor inspannend kijken en vermoeidheid


FEIT 3 water en vocht


Feit is dat… waterdruppels op een brillenglas het zicht belemmeren.

Een glad oppervlak voorkomt dat waterdruppels zich aan het glas hechten. Hi-Vision LongLife heeft watercontacthoek van 107.5 graden en een extreem glad oppervlak. Samen zorgt dit ervoor dat waterdruppels vrijwel geen grip krijgen op het brillenglas.


FEIT 4 vet en vuil


Feit is dat… brildragers hun glazen gemiddeld tien keer per dag schoonmaken.

Hi-Vision LongLife is vuilafstotend en eenvoudig te reinigen. Door deze eigenschappen hoeven de glazen minder intensief schoongemaakt te worden.


FEIT 5 stof


Feit is dat… brillenglazen stof aantrekken, vooral als ze net zijn schoongemaakt.

Dit komt doordat het glasoppervlak statisch wordt geladen als gevolg van de wrijving van het brillendoekje. Hi-Vision LongLife is voorzien van een antistatische laag die het aantrekken van stof tegengaat.


FEIT 6 betrouwbaarheid


Feit is dat… de juiste afstemming van de coating op het brillenglasmateriaal bepalend is voor de kwaliteit en duurzaamheid.

 

Lenzen op?

Lenzen kunnen vanaf nu ook online besteld worden.

Klik hier om uw lenzen bij te bestellen:

Lenzen bijbestellen