Verkleurende Glazen

HOYA Sensity, meekleurende glazen voor alle seizoenen

 

Dankzij HOYA’s Stabilight Technology deze innovatieve meekleurende glazen ziet u comfortabel in alle lichtomstandigheden, zonder van bril te hoeven wisselen. Sensity-glazen kleuren buiten op met de snelheid van het licht en kleuren binnen snel terug tot uitzonderlijk heldere glazen. Tijdens deze snelle overgangen blijft de UV-bescherming actief. Daarom is HOYA Sensity de ideale oplossing voor elke levensstijl.
• Kleuren buiten op met de snelheid van het licht.
• Kleuren binnen snel terug tot uitzonderlijk heldere glazen.
• Bieden volledige UV-bescherming.
Voor alle seizoenen
Alles doen wat u graag doet, zonder beperkingen. De nieuwe meekleurende Sensity-glazen van HOYA met Stabilight Technology bieden constante prestaties, ongeacht het klimaat, de regio en de weersomstandigheden.
Lichtgevoeligheid
Het is niet toevallig dat deze glazen Sensity heten. Ze kleuren buiten op in alle
lichtomstandigheden. Of u nu in het directe zonlicht staat of in de schaduw, de kleur van Sensity-glazen past zich aan zonder dat u het merkt. En het mooiste is dat ze ideaal zijn om hinderlijke schitteringen weg te nemen, zonder dat dit ten koste gaat van de waarneming van contrast en kleuren. Eenmaal binnen kleuren Sensity-glazen weer snel en volledig terug tot transparante glazen.
Natuurlijke kleuren

De meekleurende Sensity-glazen zijn verkrijgbaar in drie diepe, natuurlijke kleuren: bruin, grijs en nu ook in de groene kleur. Alle kleuren zijn afgestemd op de modetrends van de komende jaren. Koester het licht en ervaar het ruime assortiment hoogwaardige HOYA brillenglazen waarmee Sensity kan worden gecombineerd, multifocaal, bifocaal en enkelvoudig.

 

Lenzen op?

Lenzen kunnen vanaf nu ook online besteld worden.

Klik hier om uw lenzen bij te bestellen:

Lenzen bijbestellen