Brillen

Een bril dragen is leuk

– Colpa Optiek

Brillen

Een bril dragen is leuk!

Waar de bril vroeger een noodzakelijk kwaad was, is dat tegenwoordig niet meer aan de orde. In onze brillenwinkel in Boskoop kunt u uitstekend terecht voor een zeer uitgebreid assortiment merkmonturen waarmee u hip, chique of sportief voor de dag kan komen.

Wij volgen de laatste modetrends op de voet en dat ziet u terug in ons assortiment van designbrillen voor zowel volwassenen als kinderen, dat uiteenloopt van moderne monturen en zonnebrillen tot sportbrillen op sterkte.

Bij Colpa Optiek kunnen wij u gegarandeerd een passend nieuw montuur, sportbril op sterkte of zonnebril op sterkte aanmeten evenals dat wij u ook adviseren wat betreft contactlenzen.

 

Oogklachten

Wij kunnen u tevens helpen bij oogklachten of het ogen testen voor als u (vermoed dat u) genoodzaakt bent een bril te nemen. Bij Colpa Optiek werken verschillende optometristen die u uitstekend verder kunnen helpen.

Oogklachten kunnen door diverse zaken ontstaan en voor alles is een passende oplossing.

Of u nu last heeft van brandende ogen, traanogen, gezichtsvelduitval, droge maculadegeneratie of u krijgt domweg hoofdpijn door de ogen, Colpa Optiek heeft voor elke oogklacht een oplossing. Dit kan variëren van nieuwe brillen tot andere glazen, maar ook van oogdruppels voor droge ogen tot sportbrillen op maat.

Afhankelijk van uw oogklachten en het ogen testen zal Colpa Optiek met een voor u op maat samengesteld advies komen waarmee we u zo snel mogelijk van uw oogklachten af zullen helpen.

Nieuwe materialen

Bij het vervaardigen van monturen worden steeds vaker nieuwe materialen toegepast. Zo was eerder titanium een veel toegepast materiaal, maar de laatste tijd zien we ook dat hout veel wordt gebruikt. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar het zit ook nog eens uiterst comfortabel omdat het licht is en nooit koud zal aanvoelen.

Daarnaast blijven metaal en kunststof als basismateriaal veel mogelijkheden bieden. Bij kunststofmonturen zien we steeds meer het gebruik van felle en/of matte kleuren. Bij metalen monturen is de trend platter en lichter. Om te zien wat het beste bij u past qua montuur bent u van harte welkom in onze brillenwinkel in Boskoop.

Al onze brillen worden uiteraard op basis van uw oogsterkte geleverd, maar u kunt ook bij ons terecht voor zonnebrillen en sportbrillen op sterkte.

Excellente

service

Gespecialiseerd

in droge ogen

Gespecialiseerd

in Optometrie